Искате да пробвате, да усетите дали ви приляга и дали е за вас. Има къде да се случи това – Заповядайте в нашия шоурум.  Само тук може да усетите материите, да пипнете, да видите различните механизми и естествено да изпробвате.

В шоурума са изложени всички рехабилитационни и помощни средства, които произвеждаме или внасяме от Германия. Като партньор и представител на немската ALPHA KRANKENFAHRSTUHL- DIENST GMBH, ви предоставяме възможност да поръчате даден продукт от каталога им, и в рамките на 20 дена ще бъде доставен до вашата врата.

Разполагаме с просторен двор и рампа, специално пригодена за улеснен достъп на инвалидни колички и скутери. С нашите средства за придвижване вече не е необходимо да си стоите вкъщи. Излезте и грабнете живота в свои ръце. По поръчка предоставяме и състезателни инвалидни колички и колички за тренировка.

При нас можете да намерите всичко необходимо за инвалида. Предлагаме богата гама от акумулаторни инвалидни колички, както и рингови инвалидни колички. Качествено изработени бастуни и патерици. Проходилки за възрастни с много разнообразни характеристики. Всичко необходимо за тоалетна и баня за инвалида. Съвременни и употребявани, реновирани болнични легла. Много-голямо разнообразие от рехабилитационни уреди и помощни средства. Антидекубитални дюшеци и модерни апарати за кръвно. Много други помощни средства за хора с увреждания.

 


За да можете да изпробвате всичко преди да го закупите

Предлагаме Ви всички удобства за тестване на продаваната от нас стока. Изпробвайте дали всичко което желаете ще бъде в действителност толкова удобно, колкото изглежда отстрани.


ПРОБА В ДВОРА

ПРОБА В ДВОРА

Разполагаме с просторен двор и рампа, специално пригодена за улеснен достъп на инвалидни колички и скутери, където на спокойствие можете да тествате продуктите ни.


Голямо разнообразие на продукти

Чудесно качество на продуктите директно гарантирано от немски производители с повече от 20 годишна история в бранша.

Осигурен сервиз и поддръжка на всички продавани от нас продукти. Възможност за тестване на всеки един продукт.


Бастуни, патерици, акумулаторни инвалидни колички, скутери, рингови колички без двигател, материали за поддръжка.

ОГЛEД НА МЯСТО

оглед на място

Разполагаме с просторен шоурум, в който можете да разгледате всеки един от предлаганите от нас продукти за хора с увреждания. Можете да пробвате продуктите.


Избор на качество и функционалност

Голямо разнообразие от продукти и помощни средства за инвалида. Възможност за преглед на място на по-голямата част от необходимото оборудване потребно на хората с увреждания. Качествено обслужване.

Проходилки, помощни средства за тоалетна и баня, болнични легла, рехабилитационни, антидекубитални дюшеци, апарати за кръвно.