Процедура по извършване на покупката

Купуването и поръчката стават със или без регистрация (зададено е автоматично, по избор на клиента) чрез преминаването на 3 основни стъпки. Необходимо е попълването на форма в стъпка 2, в която се посочват коректни данни, необходими за издаването на фактура и за доставка, както и валиден адрес на постоянно установяване, телефонен номер и e-mail адрес. За ваше улеснение Адресната форма за данни на фирмата или физическо лице и за доставка е една. В полето „Адрес“ се попълва адреса на фирмата ако сте юридическо лице или съответно адреса по местоживеене ако сте физическо лице. В полето „Адрес“ се попълва адреса на доставка и съответно в отделни полета се попълва града и пощенския код. В случай, че адреса на фирмата и за доставка не съвпадат се маркира полето „Изпрати продуктите на друг адрес„. Същото поле се маркира и от физически лица ако адреса по местоживеене не съвпада с адреса на доставка.

При нас можете да намерите всичко необходимо за инвалида. Предлагаме богата гама от акумулаторни инвалидни колички, както и рингови инвалидни колички. Качествено изработени бастуни и патерици. Проходилки за възрастни с много разнообразни характеристики. Всичко необходимо за тоалетна и баня за инвалида. Съвременни и употребявани, реновирани болнични легла. Много-голямо разнообразие от рехабилитационни уреди и помощни средства. Антидекубитални дюшеци и модерни апарати за кръвно. Много други помощни средства за хора с увреждания.


Плащане

Онлайн магазина za-invalida.com предлага:плащане с наложен платеж. На страницата за поръчка в Метод за плащане автоматично е зададено плащането с наложен платеж .

1.плащане с наложен платеж. На страницата за поръчка в Метод за плащане автоматично е зададено плащането с наложен платеж .

2.плащане по банков път.

Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката при нейната доставка. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, която клиентът има право да приеме или да откаже.

Срок и цена на доставка

Срокът за доставяне на налични на склад стоки, поръчани през интернет магазина za-invalida.com, е два работни дни. Цената на доставка в рамките на Република България за стоки над 400 лв. е БЕЗПЛАТНА а за поръчки под тази сума е съгласно тарифата на куриерската компания, която избере клиента.

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, операторът на za-invalida.com е длъжен да уведоми клиента за това и да посочи нова дата на доставка.