Искате да пробвате, да усетите дали ви приляга и дали е за вас. Има къде да се случи това – Заповядайте в нашия шоурум.  Само тук може да усетите материите, да пипнете, да видите различните механизми и естествено да изпробвате.

В шоурума са изложени всички рехабилитационни и помощни средства, които произвеждаме или внасяме от Германия. Като партньор и представител на немската ALPHA KRANKENFAHRSTUHL- DIENST GMBH, ви предоставяме възможност да поръчате даден продукт от каталога им, и в рамките на 20 дена ще бъде доставен до вашата врата.

Разполагаме с просторен двор и рампа, специално пригодена за улеснен достъп на инвалидни колички и скутери. С нашите средства за придвижване вече не е необходимо да си стоите вкъщи. Излезте и грабнете живота в свои ръце. По поръчка предоставяме и състезателни инвалидни колички и колички за тренировка.

При нас можете да намерите всичко необходимо за инвалида. Предлагаме богата гама от акумулаторни инвалидни колички, както и рингови инвалидни колички. Качествено изработени бастуни и патерици. Проходилки за възрастни с много разнообразни характеристики. Всичко необходимо за тоалетна и баня за инвалида. Съвременни и употребявани, реновирани болнични легла. Много-голямо разнообразие от рехабилитационни уреди и помощни средства. Антидекубитални дюшеци и модерни апарати за кръвно. Много други помощни средства за хора с увреждания.